Maukkaita kasviproteiiniruokaohjeita tulossa!

EkoCentria kehittää yhteistyössä Savon koulutuskuntayhtymän ravintolapalveluiden ja Servican kanssa uusia kasvisruokaohjeita ammattikeittiöiden käyttöön. Uusissa resepteissä käytetään monipuolisesti kasviproteiinituotteita, kuten hernerouhetta, härkäpapua, palkoviljoja, täysjyväviljaa sekä muita proteiinia sisältäviä kasviksia. 

ViestintäValkea työstää kahdeksasta reseptistä videot, joissa annetaan vinkkejä kunkin reseptin mukaisen ruoan valmistuksesta ja kasviproteiinien käytöstä.  

Kasvisruokaohjeet ja videot julkaistaan Kuopiossa 13.6, jolloin on luvassa tietoa kasviproteiinien käytöstä kasvisruoissa sekä maistiaisia kehitetyistä ruoista.

Tarkemmat tiedot ja ohjelma julkaistaan myöhemmin osoitteessa www.ekocentria.fi.

Kasviproteiiniruokaohjeiden kehittämistä rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

  • 16.05.2017