MUUTOS! Luomua ammattikeittiöihin -Miten se tehtiin Tanskassa? -ohjelmaan

Tule mukaan maksuttomaan tilaisuuteen ke 7.3.2018 Finlandia-talolle kuulemaan, miten Tanskassa onnistuttu lisäämään luomua ruokalistoille ilman lisäkustannuksia. Pääset tutustumaan myös tanskalaisten toimijoiden luomutuotteisiin ja maistelemaan niitä. Esittelyssä on mm. lihatuotteita ja -jalosteita, hampputuotteita, juustoja, lastenruokia, hedelmä- ja vihannestuotteita.

Ennakkotiedoista poiketen MAVIn puheenvuoron sijaan kuullaa Juuri Yhtiöiden keittiötoimenjohtajan Antti Ahokkaan mietteitä luomun käytöstä lounasravintoloissa.

Tilaisuuteen toivotaan mukaan myös suomalaisia tukkutoimijoita, jotka voisivat yhteistyössä tanskalaisten kanssa toimittaa luomutuotteita Suomen markkinoille.

Katso päivän ohjelma ja tule mukaan.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Danish Agriculture & Food Council, Pro Luomu ry ja EkoCentrian Luomua ravintola -hakupalvelu.

  • 26.02.2018