Ruoka-ala kasvuun tilaisuus ti 23.4. klo 13-16

Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä ja kasvumahdollisuuksia lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuuksiin kootaan yhteen ruoka-alan toimijoita keskustelemaan kehittämistyöstä ja vaihtamaan kuulumisia valtakunnallisesta ja alueellisesta toiminnasta. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatiohankkeen järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa.

Paikka:       Savon ammattiopisto, Auditorio, Sammakkolammentie 2, Kuopio

Aika:           23.4.2019 klo 13.00 – 16.15, iltapäiväkahvit noin klo 14.30, lounasmahdollisuus ennen tilaisuutta Ravintola Savoniassa omakustanteisesti

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan

  • 10.04.2019