Luomun käyttö näkyväksi Luomua ravintola -hakupalvelun avulla

Luomua ruokalistalle ilman lisäkustannuksia? Sopivia luomutuotteita ammattikeittiöille? Näkyvyyttä luomun käytölle? Liittymällä Portaat luomuun -ohjelmaan saa vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin.

Yksikin luomu on hyvä asia!

Kolmen tähden Luomua ravintolaksi Portaat luomuun -ohjelman avulla

Portaat luomuun -ohjelma on ammattikeittiöille hyvä työkalu luomun käytön lisäämisessä ja keittiön kestävän kehityksen toimintojen kehittämisessä. Ohjelma ohjaa tekemään vastuullisia hankintaratkaisuja, viestimään luomusta oikein ja luotettavasti, tarjoaa tiedotusaineistoa ja auttaa löytämään sopivia luomutuotteita sekä oikeita yhteistyökumppaneita.

Kaikki ohjelmaan liittyneet toimipaikat löytyvät uudesta Luomua ravintola -hakupalvelusta. Hakupalvelu lisää luomua tarjoavien ruokapalveluiden ja ravintoloiden löytymistä ja antaa lisänäkyvyyttä. Hakupalvelussa kuluttajille keittiöiden luomun käytön määrä ilmoitetaan Luomua -tähdillä. Kolme tähteä tarkoittaa, että ruokapalvelussa käytetään runsaasti luomutuotteita.

Ohjelmaan liittyminen tapahtuu vaivattomasti verkossa. Portaita on kaikkiaan kuusi ja niitä edetään omaan tahtiin, sopivien luomutuotteiden löytyessä.

Liittymällä mukaan, saatte
•    NÄKYVYYTTÄ
•    KILPAILUVALTIN
•    TYÖKALUN OIVA-TARKASTUKSIIN
•    TUNNUSTUSTA OSAAMISELLE
•    LUOTETTAVUUTTA LUOMUVIESTINTÄÄN
•    TIETOA

Lisäksi olette mukana kehittämistä ammattikeittiöille sopivia luomutuotteita ja luomumarkkinoita sekä luomassa vastuullista tulevaisuutta.

Ohjelmassa on mukana jo yli 2400 toimipaikkaa ja sitä ylläpitää Savon Koulutus Oy.

Lisätietoja Anu Arolaakso, hankepäällikkö, 044 785 4048, anu.arolaakso(at)sakky.fi
Luomua ravintola -hakupalvelu osoitteessa www.luomuravintola.fi